Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Meraklıları iPad'e kavuştu..

2 posters
YazarMesaj
"sυpєяηαтυяαℓ"
Admin
Admin
Meraklıları iPad'e kavuştu.. 1-93

Meraklıları iPad'e kavuştu.. Empty
MesajKonu: Meraklıları iPad'e kavuştu..   Meraklıları iPad'e kavuştu.. Icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 4:02 pm

Amerika Birleşik Devletleri(ABD)'nde nisan ayında satışa sunulan 3G özellikli Apple'ın son ürünü iPad'ler, Türkiye'de ilk kez Migros'ta teknoloji meraklılarıyla buluştu.

Bin adet 3G özellikli iPad, bugünden itibaren İstanbul ve Anadolu'daki MMM ve 5M Migros'lar da satışa sunuldu. Migros, Türkiye'de aylardır merakla beklenen iPad'leri Türk tüketicisi ile buluşturan ilk kuruluş oldu.

3G özellikli iPad'leri, Afyonkarahisar'da 3 gün önce hizmete giren 5M Migros'ta da teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. Afyonkarahisar 5M Migros'a 50 adet getirilen iPad'lerin ilk müşterisi Kutlu Sevim isimli vatandaş oldu.

iPad'lerin gelmesini sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Kutlu Sevim, "Ben Ankara'da oturuyorum. iPad'lerin ne zaman geleceğini 3 aydır takip ediyordum. Tatile giderken bugün satışa sunulduğunu öğrendim ve Afyonkarahisar'da durarak iPad'ımı aldım." dedi.

Afyonkarahisar'da yeni açıldıklarını dile getiren Migros yetkilileri de açıldıkları günden itibaren teknoloji meraklıların iPad'lerin ne zaman geleceğini sorduklarını söyledi. Yetkililer, iPad'lere karşı yoğun bir ilginin olduğunu kaydetti.

3G özellikli, 32 ve 64 GB hafıza kart seçenekli toplam bin adet iPad'i ABD ve Dubai pazarından Türkiye'ye getiren Migros Ticaret AŞ, iPad'leri İstanbul'daki bütün MMM'ler ve Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Beylikdüzü, Kayseri, Malatya, Manisa, Silivri ve Starcity 5M'lerde bugünden itibaren satışa sundu. 32 GB hafıza kartlı, 3G özellikli iPad'ler 2 bin 290 liradan, 12 taksit imkanıyla satışa sunulurken, 64 GB ve 3G özellikli versiyon da 2 bin 490 liradan satılıyor.
http://pelinkarahanfans.yetkinforum.com
"ιη¢єρтιση"
Co Admin
Co Admin

Meraklıları iPad'e kavuştu.. Empty
MesajKonu: Geri: Meraklıları iPad'e kavuştu..   Meraklıları iPad'e kavuştu.. Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 1:52 pm

Apple ürünleri bir başka oluyor ne kadar tartışılsada tşkler Smile
http://www.hazalkaya.net/forum

Meraklıları iPad'e kavuştu..
1 sayfadaki 1 sayfası